Bezárás

Referenciák

Kiemelve néhány a referenciáink közül!

N. Nagy – Magyarország
Köszönöm a támogató segítséget és a pontos ügyintézést. Külön köszönetet mondok a munkavállalóik odaadásáért és lelkiismeretességéért!

H. Marianna - Németország
Az Önök munkavállalóinak segítségének köszönhetően ismét Önállóan tudom intézni ügyeimet. Ez annak is köszönhető, hogy Önök egy olyan munkavállalót küldtek hozzám, aki családtaggá vált nálunk. Nagyon nehezemre esett a búcsúzás, azonban ha ismét segítségre lesz szükségem biztosan Önökhöz fordulok!

P. Johann – Magyarország
Irodájuk szervezéséért és munkavállalójuk becsületességéért szeretnék köszönetet mondani.
Örülök, hogy Önöket választottam!

H. Bettina –Németország
Nagyon örülök, hogy az Önök szolgáltatásait vettem igénybe, Az Önök munkavállalóival mindig meg voltam elégedve, a rájuk bízott feladatokat becsületesen elvégezték, melyért köszönetemet fejezem ki.

Sz. Éva - Magyarország
Régóta kerestem munkát, de mivel már elmúltam 40 éves mindenhol csak elutasítással találkoztam. Az Önök segítségével sikerült elhelyezkednem és a mai napig is itt dolgozom, ahol megbecsülnek és elismerik a munkámat. Nagyon köszönöm az M-SeDiA csapatának!

P. Mária - Magyarország
Több céget megkerestem és mindenütt azzal kezdték, hogy mennyit kell fizetnem. Önök voltak az egydűliek, akik ténylegeses munkát kínáltak anélkül és mindenben segítettek. Számíthattam Önökre, mikor megbetegedtem és akkor is amikor családi problémáim adódtak.
Örülök, hogy Önökre találtam!

G. Hillaria – Németország
Köszönetet mondok a segítő támogatásért és a szorgalmas segítőkész munkavállalóért.