Bezárás

Csomagok

Nekünk fontos az Ön sikere!
Profitáljon Ön is sok éves tapasztalatunkból!
Használja ki a lehetőséget, hogy ezen az egyedülálló honlapon keresztül közvetítő cégek nélkül találhat leggyorsabban munkát illetve munkavállalót!

Megtalálta a megfelelő munkavállalót vagy munkáltatót?
Fel szeretné venni vele a kapcsolatot?

Válasszon kedvező csomagjaink közül, melyek meghatározott ideig lehetőséget biztosítanak Önnek a kapcsolatfelvételre leendő munkavállalójával illetve munkáltatójával!

Az árak tartalmazzák a mindenkor érvényben lévő törvény által meghatározott  általános forgalmi adót. A hirdetés lejárta után az Ön hirdetése automatikusan törlődik.

2013. június 30-ig a honlap használata és a
SeDiA – kapcsolat funkció is ingyenes!

Köszönjük, hogy minket választott!

Üdvözlettel

Az M-SeDiA Csapata

1 hetes SeDiA - kapcsolat

Ár: 2.997 Ft

Használja ki a lehetőséget és vegye fel 1 héten keresztül közvetlenül a kapcsolatot az összes Megbízóval vagy az összes Ezermesterrel!

2 hetes SeDiA - kapcsolat

Ár: 4.997 Ft

Használja ki a lehetőséget és vegye fel 2 héten keresztül közvetlenül a kapcsolatot az összes Megbízóval vagy az összes Ezermesterrel!

1 hónapos SeDiA - kapcsolat

Ár: 7.493 Ft

SIKERCSOMAG“ - Használja ki a lehetőséget és vegye fel 1 hónapon keresztül közvetlenül a kapcsolatot az összes Megbízóval vagy az összes Ezermesterrel!


Top Hirdetés

Ár: 997 Ft

Amennyiben szeretné felvenni más felhasználóval a kapcsolatot, kérjük jelentkezzen be vagy regisztráljon! A bejelentkezés után keresse a "Megrendelés / SeDiA - kapcsolatfelvétel" menüpontot.